joi, 11 octombrie 2018





                  ,,CITINDU-L PE STEFAN OCTAVIAN IOSIF''



Imagini pentru stefan octavian iosif




               A venit toamna! Odata cu ea s-au intors la scoala, plini de entuziasm si dornici de a invata lucruri noi, micii elevi.
            Tot plini de entuziasm si nerabdatori, au trecut pragul bibliotecii pentru a participa la o activitate dedicata poetului Stefan Octavian Iosif, de la a carei nastere s-au implinit anul acesta 143 de ani.
            Pentru a-l comemora pe poetul Stefan Octavian Iosif, elevii claselor a II-a si a III-a de la scoala din localitate, coordonati de doamnele invatatoare Radu Dorina si Mirica Zoica, au pregatit un frumos program de cantece si poezii.
            Copiii au recitat cu emotie in glas, poeziile poetului, care exprima in mod direct sentimentele acestuia. Intreaga creatie a poetului este pesimista, vorbind cu nostalgie si cu tristete despre el, familie si evenimentele istorice din trecutul poporului nostru.
 









 
                 Tot in cadrul acestei activitati elevii ne-au demonstrat ca si ei pot fi poeti. Acestia au citit pe rand din creatiile proprii. Este un lucru imbucurator ca sunt atrasi de cultura si ii incurajam sa mai incerce pe viitor, pentru ca asa se nasc poetii de maine.
                De asemenea, copiii si-au demonstrat talentul creativ, avand de completat cuvintele lipsa din cateva poezii ale poetului.
 
 











 

              

                A fost o zi frumoasa in care am reusit sa ne insusim informatii noi si sa ne descoperim talentele ascunse.