joi, 29 august 2019





                     DUPĂ FAPTĂ ȘI RĂSPLATĂ!


             Miercuri, 28 august 2019, elevii care au participat la activitățile din cadrul proiectului educational ,,Reînviem tradiții populare românești” au fost răsplătiți cu o excursie de o zi in stațiunea montană Sinaia din județul Prahova.
               În stațiune copiii au mers la Mănăstirea Caraiman pentru ai mulțumii lui Dumnezeu pentru talentele cu care au fost înzestrați și pe care le-au descoperit în cadrul acestui proiect.Apoi au vizitat Castelul Peles, fiind uimiți de complexitatea arhitecturii sfârșitului de secol XIX început de secol XX.
               În drum spre casă au vizitat grădina zoologică de la Bucov și au făcut un scurt popas în locul de distracții amenajat in centrul parcului Bucov.
     
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

luni, 26 august 2019





                                          FINAL DE PROIECT



              La ultimele doua intalniri din cadrul proiectului ,,Reînviem traditii populare romanesti'', elevele au realizat lucrari ,,mari'' , frumoase si pline de spiritualitate. Au pictat cu atata dragoste si daruire incat icoanele pareau ca au prins viata.
              Nu ne ramane decat sa le multumim pentru timpul petrecut impreuna, timp pretios in care au invatat multe lucruri si deprinderi folositoare in viata.
              Rugam pe Maica Domnului sa le ajute in noul an scolar, sa deprinda noile invataturi  cu usurinta  asa cum au pictat. Sa ne vedem sanatosi la un nou proiect educativ cultural! Doamne ajuta!