vineri, 11 iunie 2021

EROII, NU-I UITĂM NICIODATĂ! 




           Joi, 10 iunie 2021, în ziua marelui praznic al Înălțării Domnului, când se comemorează și eroii neamului care au căzut pe câmpul de luptă pentru apărarea patriei, după Sfânta Liturghie oficiată la cele două biserici din localitate, s-a săvârșit slujba de pomenire a eroilor neamului la monumentul din centrul localității și la troița din curtea bisericii ridicată în cinstea eroilor din localitate.
    Evenimentul dedicat Zilei Eroilor a debutat cu depunere de coroane de flori de către reprezentanții Primăriei.
   Slujba de pomenire a eroilor a fost oficiată în prezența oficialităților locale, a consilierilor locali, a membrilor din comunitate și a unui grup de elevi de la Școala Profesională Căzănești care au susținut un emoționant moment artistic de poezii și cântece patriotice fiind însoțiți de doamna director și cadre didactice.
       Veșnică pomenire eroilor ostași români!














miercuri, 2 iunie 2021


,,COPILĂRIA, O FILĂ DINTR-O CARTE !” 



       Ziua Copilului, la fel ca toate activitățile desfășurate în bibliotecă în parteneriat cu Școala Profesională Căzănești, reprezintă pentru comunitatea noastră un prilej de a sărbătorii copilăria.
    Ei copiii, sunt viitorul nostru . După cum investim în ei financiar, educațional și motivațional vom avea o societate sănătoasă, stabilă din toate punctele de vedere.
    Pentru această zi primăria a oferit în dar copiilor două ore de distracție, voie bună și activități diverse prin intermediul unor animatori care ne-au fost ghizi într-o lume a jocurilor, a poveștilor, costumați în personaje pline de farmec și ne-am îmbogățit sufletește prin melodii și ritmuri vesele.
    Mediul ambiant a fost frumos colorat și inscripționat cu mesaje care reprezintă copilăria.