miercuri, 3 noiembrie 2010

Inaugurare centru CIP


      Luni, 25 octombrie 2010, orele 14,00 la biblioteca orasului Cazanesti a avut loc un eveniment important din viata culturala a localitatii si anume inaugurarea centrului CIP- un nou si gratuit serviciu de biblioteca, apartinand programului Biblionet - Lumea in biblioteca mea.
       La eveniment au participat reprezentanti ai Bibliotecii Judetene: doamna directoare Mihaela Racoviteanu si doamna Alexandru Elena, autoritatile locale, preotul din localitate, colege bibliotecare beneficiare ale aceluiasi program, cadre didactice, elevi, utilizatori din toate categoriile sociale si reprezentanti ai mass-media.
      Pe toata perioada desfasurarii evenimentului, atat oficialitatile cat si utilizatorii au subliniat importanta noului serviciu, precum si bucuria de a fi beneficiari ai acestui program.
      Au fost facute aplicatii cu tehnologia moderna pe care am primit-o.Doamna Ana Popa, bibliotecar, a facut o scurta prezentare a programului Biblionet in Power Point, iar cativa utilizatori elevi au facut aplicatii pe calculator cat si pe video proiector. Numarul participantiilor la eveniment a fost in jur de 45.











 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu