miercuri, 3 aprilie 2019






             ZIUA INTERNATIONALA A CARTII PENTRU COPII SI TINERET
                           ,, SCOALA PENTRU TOTI, EDUCATIE PENTRU FIECARE''




          Marti, 2 aprilie 2019, am sarbatorit Ziua Internationala a Cartii pentru Copii si Tineret'' sub deviza ,, Scoala pentru toti , educatie pentru fiecare'', oferindu-le posibilitatea copiilor sa inteleaga  ca scoala si educatie se poate face oriunde atata timp cat exista o carte si dorinta de a fi cel mai bun.
 
                                                                

        
 La 2 aprilie 1805, s-a nascut Hans Christian Andersen cel mai mare scriitor de basme pentru copii. La nivel mondial s-a stabilit ca aceasta zi sa fie dedicata lui prin organizarea de activitati cat mai diverse in biblioteci si scoli.
         
 
 
                 In aceasta zi ne-am bucurat si noi de prezenta elevilor clasei a III - a B coordonati de doamna Radu Dorina. Copiii au pasit in biblioteca plini de entuziam deoarece stiau ca vor petrece timp minunat printre carti.
         Elevii au fost foarte activi participând la toate activitatile pregatite pentru ei, dintre care amintim: ,,Citim si povestim!'', test de cultura generala, recunoaste personajele si povestile din care fac parte, gaseste cuvinte lipsa din formule de introducere, recunoaste povestea cu cat mai putine amanunte oferite de echipa adversa si nu in ultimul rand concurs de creatie, avand de scris finalul unei povesti.
 
                                                       










          Toti copiii s-au intrecut in a raspunde, s-au declarat multumiti si fericiti ca au petrecut o zi atat de frumoasa in biblioteca si si-au exprimat dorinta de a participa la cat mai multe activitati aici.
          Obiectivul nostru fiind atins, acela de a implica elevii in activitati extrascolare si de a populariza serviciile de biblioteca, nu ne mai ramane decat sa pregatim si alte activitati care vor satisface curiozitatea micilor cititori.
               

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu