luni, 2 decembrie 2019






            GRUPA BUBURUZELOR A SĂRBĂTORIT
1 DECEMBRIE




              1 DECEMBRIE s-a sărbătorit și la grădinița din localitate, unde cei mici îmbrăcați în straie de sărbătoare, coordonați de doamna educatoare Manea Anișoara, au cântat și au dansat în fața părinților și a domnului primar, arătând că deși sunt mici , simt și trăiesc românește.
          Doamna educatoare încearcă să le imprime de mici sentimentul de patriotism. Când le stârnim copiilor interesul pentru cultură, tradiții și obiceiuri românești, apare inevitabil și sentimentul de mândrie națională.
          Pentru a marca Ziua Națională a României, copiii de la grupa ,,Buburuzelor” au intonat cântece patriotice, s-au prins într-o horă a românilor, au participat alături de părinți la o activitate de realizare a hărții țării noastre din hârtie colorată, ajutați fiind de domnul primar.
          La finalul activității au pus grâu la încolțit așa cum este obiceiul de Sfantul Apostol Andrei pentru a vedea cât de bogat va fi anul care urmează, atât material cât și spiritual. Apoi s-au prins într-o horă alături de părinți și au sărbătorit , gustând din dulciurile pregătite de părinți.
          Felicitări educatoarelor noastre!
  












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu