vineri, 6 decembrie 2019



MOȘ NICOLAE UNEȘTE OAMENII !
ȘCOALĂ - BIBLIOTECĂ - BISERICĂ
 
 
 
       De sărbătoarea Sfântului Ierarh Nicolae, elevii clasei a IV - a B coordonți de doamna învățătoare Radu Dorina au desfășurat ora de abilități practice în bibliotecă.
          În debutul activității, copiii au prezentat un scurt program artistic de poezii, legende lecturate și cântece de mulțumire către Sfântul Ierarh Nicolae, pentru că a fost bun și darnic cu ei și în acest an.
          Elevii au fost introduși în atmosfera sărbătorilor, urmărind două prezentări ppt despre ,,Ghetuțele lui Moș Nicolae” și ,,Legenda lui Moș Nicolae”. Pornind de la aceste prezentări, activitatea de astăzi a constat în confecționarea ghetuțelor din hârtie colorată.
S-au întrecut, s-au ajutat între ei, astfel că la sfârsitul activității toți au fost mulțimiți de lucrările realizate, ajutați fiind de doamna învățătoare care i-a îndrumat și ghidat în realizarea lor.
           După cum este datina în biblioteca noastră, am împodobit cu ajutorul copiilor brazii de Crăciun. Nu unul, ci doi pentru ca anul care vine să fie la fel de bogat în activități desfășurate cu copiii în cadrul  bibliotecii.
 





















 
            La această activitate ni s-a alăturat și părintele Paraschiv Sorinel, care le-a vorbit copiilor despre Sfântul Ierarh Nicolae și le-a împărțit pachete cu dulciuri, arătându-le prin aceste gest grija și dragostea pe care le-o poartă.
 
 








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu