miercuri, 20 februarie 2019







                              ,, SCOALA DUPA SCOALA...LA BIBLIOTECA''



          Miercuri, 20 februarie 2019, am primit vizita elevilor de la scoala din localitate, implicati in proiectul educational ,, Scoala pentru toti, educatie pentru fiecare" . Acestia au fost insotiti de doamnele invatatoare, coordonatoarele proiectului.
               Majoritatea elevilor au fost pentru prima data intr-o biblioteca. Au fost fascinati de multimea cartilor si a domeniilor variate care pot fi lecturate aici.
 
                                                                 





               Fiind pentru prima data intr-o biblioteca, le-am explicat copiilor cum pot imprumuta o carte si cum sa isi aleaga o carte in functie de nivelul scolar si de necesitati. Deasemenea au aflat ca fiecare carte are un numar unic de inregistrare asa cum ei au un cod numeric personal.
              Tema activitatii lor fiind ,,Curiozitati din lumea plantelor si animalelor'', m-am pregatit si le-am prezentat carti frumos ilustrate cu multe notiuni explicate simplu pe intelesul lor.
 
                                                          



 
               A fost o activitate interesanta realizata in colaborare cu elevii, deoarece acestia au fost activi intrecandu-se in raspunsuri.
               Dupa aflarea noutatilor copiii au avut ragazul si au rasfoit cartile, bucurandu-se de imaginile viu colorate  si de mirosul de carte noua.
 
                                                           




              
                La finalul activitatii i-am felicitat pe elevi dar si pe doamnele invatatoare pentru interesul pe care il au de a oferi generatiei tinere, informatii din trecut care sa-i pregateasca pentru viitor.
       
                                                                 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu