vineri, 16 august 2024

 ,,ÎN PAȘI VIOI SPRE BIBLIOTECĂ!”

FINAL DE PROIECT



    Proiectul de vacanță ,,În pași vioi spre bibliotecă” a ajuns la final. Au fost săptămâni pline de activități educative și creative. 

    În urma participării la aceste activități, copiii și-au descoperit noi talente, au învățat ce este răbdarea, au știut să accepte observațiile cu înțelepciunea unui adult, au văzut că în drumul fix spre realizarea unui obiectiv există și alte căi, pe care ne abatem și produsul finit este mai bun sau mai ușor de realizat, au învățat ce înseamnă să fi perseverent și ce este cel mai important, au conștientizat că este necesar, să se folosească de toate oportunitățile care se ivesc în viață.

    În urma acestor activități, îmi permit să le dau copiilor un sfat: ,,Mergeți pe cărări scurte, pentru a ajunge ,,șlefuiți” la drumul mare, pe care îl veți parcurge toată viața!”

    La prima întâlnire din această săptămână, după deslușirea unor ghicitori, copiii au realizat tablouri reprezentând natura moartă. S-au folosit de diferite semințe de plante, de flori, frunze, scoici și alte materiale, iar tablourile realizate au fost pe măsura efortului depus.































    La ultima întâlnire au ales să lucreze fiecare ce i-a plăcut cel mai mult din acest proiect. Astfel că, au pictat pe pietre, pe sticlă, au realizat produse din lut și au pictat produse din lut.

























    Pentru că nu există faptă fără răsplată, copiii noștri sârguincioși și conștiincioși, vor beneficia, ca în fiecare an, de o excursie la finalul acestei luni.

    Iată că finalul cărții noastre a fost scris! Un final fericit, în care copii de vârste diferite au interacționat,  mergând din toate colțurile localități, în pași vioi spre bibliotecă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu